Sublimatie-transfers

Super leuk, sublimatietransfers!

Sublimatie is een chemisch proces waarbij een stof van vaste fase direct overgaat naar gasvormige fase. De vloeibare fase van de stof wordt hierbij overgeslagen. Door de hitte en de druk van de pers onstaat de verbinding tussen de printafdruk en het materiaal, het wordt één geheel. Je voelt de afdruk dus ook niet. Dit wordt vaak gebruikt bij mokken, sleutelhangers, telefoonhoesjes, tassen en T-shirts.

Dus als je zeefdrukken te veel gedoe vindt, en zelfs onze super handige ready to print screens zie je niet zitten omdat je vieze vingers krijgt bij het zeefdrukken... dan is dit een super mooi alternatief!

Jij ontwerpt een afbeelding (of je koopt een speciale sublimatie afbeelding op bijvoorbeeld Etsy) wij drukken het af met onze speciale sublimatieprinter en speciale inkt, wij sturen de print naar je op, en jij perst deze op bijvoorbeeld een t-shirt of tas! Geen vieze vingers, geen gedoe, gewoon persen en je kunt het T-shirt gelijk aantrekken! Klik op onderstaande afbeelding en lees daar alle belangrijke details!Geen producten
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies