Hoe begin je met zeefdrukken?

Ben je nieuw in deze super leuke wereld van het zeefdrukken? Dan ben je bij ons op het juiste adres!  Misschien weet je niet waar je moet beginnen en ben je op zoek naar een (online) workshop zeefdrukken?  Stop met zoeken! Want bij ons krijg je alle online workshops, informatie, tips & trucs gewoon helemaal GRATIS! Echt gratis?! Ja echt gratis

  
Er zijn veel aanbieders van zeefdrukmaterialen die zeefdruk workshops aanbieden maar daar moet je voor betalen en vaak zijn ze niet goedkoop. We hebben ze zelf ook gevolgd uit nieuwsgierigheid. Elke keer waren we teleurgesteld na het volgen van een betaalde online workshop. Er wordt vaak meer gepraat in de video's dan dat men aan het zeefdrukken is. Dus wij hebben besloten om onze workshop video's gewoon online te zetten en gratis, en zonder bla bla! En ook op onze website staat veel informatie beschreven en uitgelegd, gratis uiteraard.

En wij denken dat je met een beetje gezond verstand echt wel zelf verder kunt, wij verkopen dus ook geen zeefdrukboeken...creativiteit zit in jou en zeefdrukken moet je DOEN!

Ga naar ons YouTube kanaal voor de zeefdruk workshops

Op ons YouTube kanaal (klik hier)  kun je alle video's bekijken om te starten met zeefdrukken. We zijn old skool... dus geen hippe video's en achtergronden en reclame.  Je ziet alleen onze handen, de rakel en de inkt!  We praten niet in de video's, alle video's zijn ondertiteld in het Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans.  Kortom... bij ons zie je direct waar het omgaat... zeefdrukken.  

Ok...let's go!

  1.  Je gaat naar ons YouTube kanaal
  2. Selecteert 'Playlists'
  3. En je begint met de 'Basis' video's
  4. Vervolgens bekijk je de andere video's
  5. De video's zijn kort en bondig en je kunt informatie ook op de website nalezen op de pagina 'informatie, tips & trucs'
  6. Kijk ook eventjes op deze website bij de downloads voor handige lijstjes

Hieronder een video ter introductie, bekijk de overige video's op YouTube!

   
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies