Porseleinverf pebeo
Inkt: porselein/aardewerk
Super mooie kleurtjes om zelf jouw eigen servies en aardewerk mee te bedrukken.
€ 24,99
Prijs per set (12 stuks à 20 ml)

Voorraad :

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 24
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 

Zeefdruk inkt voor porselein en aardewerk

Super leuk! Je kunt ook zeefdrukken op aardewerk, terracotta en porselein. Wat dacht je van je zelf bedrukte borden, schoteltjes en kopjes? En dan die gebruiken op het door jou zelf bedrukte tafelkleed? Te leuk toch?! 

Je kunt servies e.d. alleen zeefdrukken met onze speciale zeefdrukfilm omdat die flexibel zijn. De overige ramen zijn uiteraard strak horizontaal gespannen en daarmee kun je niet 'om de bocht' zeefdrukken. Dat lukt ook niet bij bordjes omdat die ook altijd een randje hebben. Dus dat lukt alleen met deze flexibele screens.

Ook deze inkt is op waterbasis.  Na het aanbrengen (eerst ondergrond goed ontvetten!) en drogen (wij raden aan om het 48 uur te laten drogen), bak je het geheel in ±40 minuten af in de oven op ±150 graden. Geen magnetron! Je zet het product in een koude oven, dus niet voorverwarmen. Zet de oven niet te heet want dan kan de inkt verbranden. Na 45 minuten laat je het product rustig afkoelen in de oven die uitstaat. Zolang de inkt nog warm is, is deze nog gevoelig voor invloeden van buiten af. Je kunt het laten afkoelen in de oven met de ovendeur op een kiertje.  De inkt fixeert en wordt watervast. We adviseren om het daarna altijd met de hand te wassen en dus niet in de vaatwasser.

Bewaar de inkt bij kamertemperatuur, onder de 30 graden Celcius. Belangrijk! Laat inkt nooit opdrogen in de zeef!


Tip! Je kunt zelf honderden leuke toffe kleurtjes mengen! Meer informatie vind je op de pagina met tips & trucs! Klik hier.


 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies