Zeefdruk startpakketten

Weet je niet waar je moet beginnen? Of weet je nog niet of je zeefdrukken wel echt leuk gaat vinden? Of zoek je een leuk cadeau voor iemand? Dan is een zeefdruk startpakket een goed begin!

In het pakket zit alles wat je nodig hebt voor de eerste kennismaking met zeefdrukken. Er zijn verschillende pakketten, namelijk een pakket om te zeefdrukken met sjablonen, een pakket om te zeefdrukken met onze Ready To Print screens (met jouw eigen afbeelding!) of een combinatiepakket voor beiden. Let op... dit zijn dus introductiepakketten, het is een eerste kennismaking met het zeefdrukken.

Wil je het gelijk goed aanpakken? Dan is een startpakket misschien te beperkt voor jou. Je kunt deze dan uiteraard aanvullen met andere artikelen. Download dan ons boodschappenlijstje dan weet je precies wat je nodig hebt.

De pakketten zijn kant en klaar samengesteld voor een speciale prijs. Het is dus niet mogelijk om artikelen uit het pakket weg te laten of te vervangen door iets anders.  Je kunt uiteraard extra artikelen bij bestellen via de webshop, of zelf een ander pakket samenstellen.


Weergave:


Bezig met laden...

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies